Deze keer een blog over verschillende superhandige apps die ik gebruik. Wist jij al dat al dat deze handige apps bestaan?

Naast alle apps van social media zoals Facebook, Instagram, WhatsApp en Snapchat heb ik ook een heel aantal andere apps die net zo handig of eigenlijk zelfs handiger en nuttiger zijn.  Een app die echt aan te raden is, is de app Wunderlist. Dit is een app waar je online en offline taken in kunt zetten. Ik ben best wel druk en om dingen niet te vergeten zet ik al mijn taken in Wunderlist. Zo houd ik het overzicht! Het makkelijke is ook dat ik taken kan delen met iemand die ook Wunderlist heeft!

Daarnaast heb ik ook de app Break Free, waar je misschien al eerder over heb gelezen in de Yona-blog?s. Dit is een app die bijhoudt hoeveel keer ik per dag mijn telefoon ontgrendel. En echt waar, ik schrik elke avond weer van het aantal wat dan in mijn beeldscherm verschijnt. Ik zit nu gemiddeld op zo?n 50 keer per dag! Deze app heb ik puur om mijzelf bewust te maken van mijn telefoongebruik.

Wat ook een handige app is, is Ov-Chipkaart. Binnen deze app kun je verschillende Ov-Chipkaarten toevoegen. Je kunt dan van die toegevoegde kaarten het saldo zien, maar ook de reishistorie. Tegenwoordig gebruik ik hem wat minder vaak, omdat ik een gratis weekabbonoment heb, maar als je graag een goed overzicht wil hebben van je ov-chipkaarten is dit de ideale app!

Verder gebruik ik ook de  app Tikkie. Het gebeurde mij namelijk iets te vaak dat ik met vrienden wat zat te drinken en dat ik weer geld moest voorschieten. Met de app Tikkie kan je verschillende bedragen invoeren en die via WhatsApp doorsturen naar je vrienden. Vervolgens kunnen je vrienden dan via Ideal betalen. Vet makkelijk!

Tenslotte gebruik ik de app van NOS. En nee, ik kijk bijna geen nieuws – het belangrijkste nieuws komt via een melding bovenin mijn scherm binnen. Zo krijg ik op een makkelijke manier toch altijd het belangrijkste nieuws mee!

En wat ga je nu doen? De blog afsluiten en gewoon verder gaan? Dan is dat jouw keuze, maar deze apps zijn echt heel makkelijk! Herken jij een van de problemen van hierboven? Instaleer die app dan! Echt doen, he!