Wat gaat de tijd snel! De laatste dagen als stagiair bij deze geweldige organisatie liggen achter mij.
Toen ik de stage begon, voelde ik me een guppy in de grote oceaan. Inmiddels herken ik mij beter in een dolfijn die er heel wat kunstjes en trucjes (bij) heeft geleerd.

thumb_img_3915_1024

Aan het begin van de stage kwam er veel op mij af: nieuwe mensen, veel informatie en diverse taken die op mijn schouders neergelegd werden. Ik moest hier een bepaalde weg in vinden en dat is door middel van anderen zeker gelukt! Het begon bij drie zinnen vertellen voor een groepje ouders en leraren;  op het laatst verzorgde ik zelf gastlessen en gaf ik presentaties voor groepen leerlingen en studenten.

Daarnaast heb ik belangrijke levenslessen meekregen voor de toekomst ? lessen die mij aan het denken hebben gezet. De feedback die ik van verschillende mensen in mijn omgeving hebt gehoord deed me goed, daar heb ik veel van geleerd!

Ik ben trots dat ik een ambassadeur van deze ontzettende leuke organisatie mocht en nog steeds  mag zijn. Het mooiste daaraan vind ik vooral dat je als jongere, andere jongeren een spiegel mag voorhouden op het gebied van media en internet. Ik heb ervan genoten!

Hendri van den Berg – Ambassador Yona

thumb_img_3927_1024