Het bestuur is blij te kunnen meedelen dat we Rozemarie Hendrikse uit Ede hebben kunnen benoemen als kartrekker. Ze hoopt Deo Volente 1 februari 2024 te starten en zal dan samen met Barbera Bakker, kerngroep, experts en sprekers zich inzetten voor het realiseren van onze missie. Rozemarie gaat deze functie vervullen naast haar huidige rol als manager bij AcademySuite.

Rozemarie stelt zich voor

Mijn naam is Rozemarie Hendrikse, woonachtig in Ede en 29 jaar oud. Mijn interesse in mens en organisatie bracht mij tot de keuze voor de studie commerciële bedrijfskunde. In het laatste studiejaar studeerde ik af bij StrategieSuite B.V.

Mijn afstudeeropdracht resulteerde in het oprichten van AcademySuite B.V., waar ik ruim 9 jaar als manager met veel plezier werk. Vanuit mijn passie voor jongeren geef ik JV in de Gereformeerde Gemeente van Wageningen en ben ik verantwoordelijk voor de PR in de Zin-in Commissie van de Jeugdbond. Daarnaast volg ik de HBO Theologie opleiding van de CGO.

De missie van Yona is: “Elkaar helpen Bijbels te leven in een digitale wereld. Yona verbindt jong en oud als gemeenschap om elkaar te helpen met de mogelijkheden en uitdagingen die dit voor ons meebrengt (…)”. Ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om samen met het Yona-team deze missie verder gestalte te geven.

Ik kijk ernaar uit om in navolging van de Yona-missie nieuwe projecten op te zetten en financiers te motiveren hieraan bij te dragen. Het gaat tenslotte om ons hart en de Bijbel zegt daarover: “Behoed uw hart boven al wat te bewaren is”.

Ik hoop van harte dat het werk van Yona mag leiden tot eer van Zijn Naam en tot uitbreiding van Zijn Koninkrijk.