Ik Weet Je Wachtwoord

“Het internet is een wereld vol mogelijkheden – ook voor criminelen.” Auteur en techjournalist Daniël Verlaan windt er geen doekjes om: hij laat duidelijk zien hoe online risico’s eruitzien. Maar, en dat is het fijne, hij laat je ook meteen zien wat je kan doen om veilig(er)te zijn. Over ‘ Ik weet je wachtwoord ’, van Daniël Verlaan.

Op het moment van schrijven, heb ik er net weer een gehad: zo’n mailtje waarin iemand zegt: “Kijk, ik mail vanaf je eigen mailaccount: ik weet je wachtwoord.” Ik ken de truc, ik weet ervan, en toch schrik je elke keer weer. Waarom staat mijn eigen mailadres daar? Moet ik iets doen? En zo ja, wat dan? Hoog tijd dus om Ik weet je wachtwoord in te duiken en meer te leren over de schimmige wereld van online criminaliteit.

Lees meer op kliksafe.nl