Ik zag laatst een artikel op het AD voorkomen over betalen met je ring of horloge. Toen ik de titel zag dacht ik dat ze het daar over de toekomst hadden en het nog wel even zou duren voordat dat kon. Maar toen ik het artikel las zag ik dat ze een proef hadden gedaan en 78% van de mensen dit als favoriet betaalmiddel zag. Ik ging hierdoor eigenlijk pas nadenken hoe snel we de techniek in onze samenleving acepteren. Dit is absoluut niet verkeerd, maar ik vind het een interesant feit dat we als samenleving alle techniek zo snel acepteren.

In 2013 werd het contactloos betalen ge?ntroduceerd, en 5 jaar later hebben we hier weer een nieuwe variant op bedacht. Als je ziet hoe snel nieuwe ontwikkelingen in de samenleving worden geacepteerd, waar staan we dan in 2050? Zouden we onze ?wereld? van 2018 nog kunnen herkennen of snappen we niet meer dat we ooit zo hebben kunnen leven. Welke veranderingen denk jij dat we binnenkort nog meer gaan meemaken op het gebied van techniek?