Mijn stage zit er na drie maanden weer op. Het doel van een stage is dat je dingen leert en dat je beter wordt in de dingen die je kunt. Mission accomplished.

Met het oog op mijn volgende opleiding (PABO) vind ik het fantastisch dat ik veel heb mogen presenteren voor jongeren, daar heb ik zeker veel van geleerd. Voor mijn stage had ik twijfels bij het idee van Yona, de intenties zijn goed maar is er vraag naar vanuit de jongeren? Tijdens mijn presentaties kwam ik erachter dat er toch veel jongeren zijn die zo?n app echt een handige hulptool vinden. Ook ik ben erachter gekomen dat mijn smartphone heel vaak uit m?n broekzak wordt gehaald.

Ik ben zeer benieuwd naar de resultaten van Yona over een jaar. Maar ??n ding weet ik zeker. Al die mensen die ik heb gesproken en zich (vrijwillig) inzetten voor Yona zullen niet stoppen als er ook maar ??n persoon is die hulp kan gebruiken.

Yona ambassador presenteert het verhaal
Yona ambassador presenteert het verhaal