Yona verwelkomt een nieuwe ambassador! Thenise stelt zich voor…

‘Hallo allemaal! Mijn naam is Thenise van Erkel. Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Schoonhoven. Ik zit in het derde en laatste jaar van mijn opleiding ‘Junior Accountmanager’ op het Hoornbeeck College in Gouda. De komende 10 weken loop ik stage bij Yona waar ik heel erg veel zin in heb!

Bij Yona krijg ik zeker weten een mooie en leerzame stage. Hier kan ik mijn commerciële kwaliteiten gebruiken en ondertussen ook bezig zijn met het welzijn van jongeren en ouderen. Bij Yona heb je een doel! Mijn doel is om jongeren bewust te laten worden van hun telefoongebruik. Er dreigen zoveel gevaren in de onlinewereld die bekend moeten zijn en waar ik het graag met de jongeren over wil hebben. Het is niet om telefoons af te keuren, maar om te informeren en bewust te worden.

Deze stage hoop ik me met verschillende dingen bezig te houden, waaronder ook presentaties geven op scholen. Hiermee zal ik natuurlijk mijn presentatie skills verbeteren, maar ook mijn kijk op mijn eigen telefoongebruik zal veranderen.’