Het zit er alweer op. De weken zijn voorbijgevlogen, maar wat heb ik gave dingen mogen doen!

Ik heb ontzettend veel geleerd in deze tien stageweken bij Yona. Zo heb ik veel over mezelf geleerd, maar ook wat de onlinewereld met je kan doen.

Op verschillende basisscholen heb ik presentaties gegeven. Van tevoren verdiep je je natuurlijk in het onderwerp waarover je gaat spreken. Hier leer je voor jezelf al heel veel van en zo kan je nog beter de boodschap van de presentatie overbrengen. Dit is ook een mooi punt wat ik mee kan nemen voor mijn opleiding ‘Junior accountmanager’. Ik heb hierdoor kunnen oefenen met mensen enthousiasmeren en overtuigen.

Elke week heb ik een blog geschreven over allerlei dingen die te maken hebben met de onlinewereld. Hierin werd ik helemaal vrijgelaten. Op internet ging ik op zoek naar actuele onderwerpen op het onlinegebied. Als ik dan een onderwerp had kon ik lekker gaan pennen totdat er een mooie blog uit kwam.

Ook heb ik deze stageperiode een offline detox georganiseerd. De studenten van het Hoornbeeck College in Gouda zijn voor een paar dagen offline gegaan voor de vluchtelingenkampen in Lesbos. Aan het einde van de offline detox hebben we een bedrag van 2200 euro opgehaald. Ook is er een artikel verschenen over de detox in het RD.

Naast presentaties, bloggen en een offline detox organiseren heb ik nog veel meer leuke taken mogen doen. Ik ben deze periode super begeleid en heb het met mooie cijfers mogen afronden.

Zeker een geslaagde stageperiode. Bedankt Yona!