Momenteel zit de app in de testfase, daarom ben ik sinds twee weken een alternatief aan het uitproberen. Een vergelijkbare app – het verschil is dat je bij deze app alleen je doelen stelt. Deze app is te downloaden in de PlayStore:  de Break Free App. Een goede app die ook jou kan helpen bij het bewust worden van de hoeveelheid tijd die je online bent!

Wat houdt de Break Free App in?  Deze app telt precies hoe vaak je per dag je mobiel van het vergrendelscherm haalt. Daarnaast telt de app ook de minuten die je online bent. erder worden ook de apps waarop je veel online bent overzichtelijk weergegeven.Bij mij staat Youtube vaak bovenaan. De app telt de minuten dat je online bent per dag, per week en per maand. Dit wordt getoond in een grafiek. Wil je ook wel eens ?s avonds rustig kunnen leren of gezellig een avondje met je vriendengroep zonder gestoord te worden door je mobiel? Ook dat kan met de Break Free App. Door een tijd in te stellen waarop je niet gestoord wilt worden, schakelt de App alles voor je uit. Zo kun jij rustig leren of gezellig een avondje met je vriendengroep doorbrengen!

Zelf ben ik best wel geschrokken hoeveel ik mijn mobiel gebruik en hoe vaak ik mijn mobiel van het vergrendelscherm haal. Bij mij is Youtube toch wel de meest geliefde App. Wil je voordat de Yona app klaar is de Break Free App proberen? De App is te downloaden in de PlayStore. En vraagt absoluut niet veel opslagruimte! Veel succes 🙂

scores